VIKING Kenza 09 – Fekete alapszínű, citromsárga és más kiegészítő színű egyedi Női Síkesztyű

25.490 Ft 19.490 Ft

Normál méretállás, keskenyebb tenyér szabás, normál csuklórész.

Ez a sportos fekete alapszínű kesztyű  nagyon egyedi stílusú. Az ujjak között megjelenő citromsárga szín, szürke paszpól a kézfejen is végigfut, itt továbbá neonzöld színű csíkozott minta is helyet kapott. A csukló részen citromsárga nyomott márkanév látható. Az ujjak végén lévő pink-narancs-neonzöld-kék, terepminta jellegű foltok teszik különlegessé a kesztyűt. 

A kézfej és a csukló rész minőségi DryZone anyagból készült. HyperLoft technológiája révén membránja rendkívül vízálló, szélálló és lélegző. Belső bélése a legmodernebb anyag, mely rendkívül meleg, legjobb kombinációja a funkcionalitásnak, komfortnak és megjelenésnek. E bélés extra könnyű, puha, kiváló hőszigetelést biztosító anyag, emellett gyorsan száradó, kellemes viseletet nyújt egész napra, szabad mozgást biztosít. 

Tenyere puha, finom bőrutánzat fogású, rajta pink színű, szilikonos minta, mely segíti a síbot kényelmes fogását, tapadását.  

A csukló felső része meghosszabbított, gumi állítja méretre. A hüvelyk-és mutató ujj között speciális megerősítés biztosítja a kesztyű strapabíróságát. Sportos fazonja és komfortossága miatt nagyon kedvelt.

Vízállóság: 10 000 mm/24hr
Lélegzőképesség: 10 000 gr

Clear selection
25.490 Ft 19.490 Ft
Kesztyű méretek 7
Clear selection
Kategória:
  • További információk
Márka

Viking

Kesztyű méretek

7