Zanier 57038 – Szürke alapon zöld betétes Sízokni

4.750 Ft

A szürke alapon fehér és zöld betétes zokni a teljes kivitelezésében technikai jellemzőkkel ellátott. A talp oldalán fehér színnel jelenik meg a márkajelzés. E technikai zokni összetételében a merinói gyapjú biztosítja a kiváló minőségű, legmelegebb anyagot, mely komfortosan, melegen és szárazon tartja a lábat. Ez az anyagszerkezet kitűnő hőszigetelő tulajdonságot biztosít.

A poliamid és poliakril szálak karakteréből adódóan a zokni jó hőtartó, könnyen mosható, gyorsan száradó, lágy és könnyű anyag. A kopásállósága és szakítószilárdsága jó, nagyon rugalmas, kevésbé gyűrődő anyag. Az elasztán a rugalmasságot fokozza.

Funkcionális zónák: megerősített védelem és párnázás a sípcsontnál, az achillesnél, a bokacsontnál és a nagylábujjaknál. Rendkívül rugalmas szabás, rugalmas lábfejrész és szalagok a tökéletes illeszkedés érdekében. A talppárnázás és a különböző sűrűségű anyagok a rezgéscsillapítást szolgálják; elnyelik a nagyobb ütődéseket és rezgéseket. A zokni felső záródásánál és a lábfejen megerősített elasztikus betétek biztosítják a pontos illeszkedést. A lapos varrás nélküli megoldások további komfortot jelentenek. Extra hosszú zokni, a gyapjú miatt előre mosott, puhított és vasalt. Tartós használatot biztosít.

Anyagösszetétel: 23% merinói gyapjú 44% poliamid 23% poliakril 2% elasztán 8% polipropilén

Clear selection
4.750 Ft
Sízokni méret gyári 35-38 39-42
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Minőségi anyagokból összeállított kényelmes, puha sízokni. Merinói gyapjú tartalma biztosítja a láb kellemes hőérzetét és remek lélegzőképessége miatt szárazon tartja a bőrfelületet.  Megerősített anyag a sípcsont hosszán és a sarok részen. Remekül elnyeli a sícipőn belül keletkezett rezgéseket, ütéseket. Nyomásmentes zokniszárral ellátva. Jobb és bal lábas kialakítás a maximális kényelemért.

Anyagösszetétel: 32%merinói gyapjú, 34% poliamid, 32% poliakril, 2% elasztán

 

Márka

Zanier

Sízokni méret gyári

35-38, 39-42

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.