• 6 990 Ft 5 090 Ft

  Holmenkol Sport Hygienic- Fertőtlenítő Spray – 125 ml

  6 990 Ft 5 090 Ft

  Egységár/l: 40 720 Ft

  Fontos Önnek, hogy sporteszközei mindig tiszták legyenek? A Holmenkol által, lakossági felhasználásra gyártott higiéniás aeroszol, nem csak a felszínen tisztítja meg eszközeit, ruháit, hanem kifejezetten a bennük megbúvó baktériumokat célozza meg.
  Sportolás, mozgás közben testünk párát termel, melyet a rajtunk lévő (minőségi) anyagok magukba szívnak. A nem megfelelő tisztítás eredményeként a szálak között a baktériumok könnyen elszaporodhatnak, kellemetlen szagokat, rosszabb esetben akár megbetegedést vonva maga után. Gondolni kell a kölcsönzött ruhadarabokra, felszerelésekre is, hiszen azokat mások viselték előttünk.
  A fertőtlenítő folyadéknak sokoldalú felhasználási területe van: utcai, korcsolya, sí- és snowboard cipők, felső-alsó ruházatok, sisakok, kesztyűk, sapkák, protektorok, sportzoknik stb. Szinte minden anyagfajtához használható (pl.: Gore-tex, Sympatex stb.)
  Kiszerelése kompakt, mégis sok fújásra elegendő. Illata nem taszító, az 5 perces hatóidő után elillan.
  Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 • 8 390 Ft 6 390 Ft

  Holmenkol Textile Proof – Nagyhatású, víz – és portaszító impregnáló spray – 250 ml

  8 390 Ft 6 390 Ft

  Egységár/l: 25 560 Ft

  A Holmenkol által gyártott, különösen hosszantartó hatású, magas víz – és szennyeződéstaszító technológiával előállított impregnáló aeroszol nagy segítséget jelent sportolás közben és a mindennapokban.
  Lotus (Hybrid Matrix) technológiája nano bevonatot képez a kezelt felületen, miközben az anyag megtartja lélegzőképességét. Felhasználási területe nagyon sokoldalú: kabátok, nadrágok, cipők, mezek, overallok stb.
  Szinte minden anyagfajtához használható: Gore-Tex, Sympatex, Softshell, eVent stb.
  A könnyű felvitel érdekében aeroszolos kialakítású. 250 ml-es kiszerelésben, mely sokáig elég, akár az egész családnak.

 • 7 230 Ft 5 530 Ft

  Holmenkol Textile Wash – Mosószer koncentrátum technikai és sportruházathoz – 250 ml

  7 230 Ft 5 530 Ft

  Egységár/l: 22 120 Ft

  A Holmenkol által kifejezetten sportruházathoz  gyártott mosószer higiénés hatása miatt a textíliákat alacsony hőfokon kézzel vagy akár gépben mosva is tökéletesen tisztává varázsolja. Géppel való mosáshoz csupán 1 kupak is elegendő. Sportolás, mozgás közben testünk párát termel, melyet a rajtunk lévő (minőségi) anyagok magukba szívnak. A nem megfelelő tisztítás eredményeként a szálak között a baktériumok könnyen elszaporodhatnak, kellemetlen szagokat, rosszabb esetben akár megbetegedést vonva maga után. Az Active Dry technológiának köszönhetően gyors száradást biztosít, fenntartva az anyag légáteresztő képességét.
  Felhasználási területe sokoldalú: alsó-felső ruházatok, mezek, atléták, aláöltözők, fürdőruhák, zoknik, kesztyűk stb.
  Szinte minden anyagfajtához használható: Gore-Tex, Primaloft, Thinsulate, Fleece, Microfaser, Softshell stb.
  250 ml-es kiszerelésben, mely sokáig elég, akár az egész családnak.

 • 990 Ft

  Holmenkol Textile Wash – Mosószer koncentrátum Technikai és Sportruházathoz – tasakos 50 ml

  990 Ft

  Egységár/100ml: 1 980 Ft

  A Holmenkol által kifejezetten sportruházathoz  gyártott mosószer higiénés hatása miatt a textíliákat alacsony hőfokon kézzel vagy akár gépben mosva is tökéletesen tisztává varázsolja. Sportolás, mozgás közben testünk párát termel, melyet a rajtunk lévő (minőségi) anyagok magukba szívnak. A nem megfelelő tisztítás eredményeként a szálak között a baktériumok könnyen elszaporodhatnak, kellemetlen szagokat, rosszabb esetben akár megbetegedést vonva maga után. Az Active Dry technológiának köszönhetően gyors száradást biztosít, fenntartva az anyag légáteresztő képességét.
  Felhasználási területe sokoldalú: alsó-felső ruházatok, mezek, atléták, aláöltözők, fürdőruhák, zoknik, kesztyűk stb.
  Szinte minden anyagfajtához használható: Gore-Tex, Primaloft, Thinsulate, Fleece, Microfaser, Softshell stb.
  Gazdaságos 50 ml-es kiszerelésben.