• 16 900 Ft 12 900 Ft

  HEAD Solar Fmr – Blue (S3)

  16 900 Ft 12 900 Ft

  L méret: széles, nagy méretállású.

  Keret nélküli, hatalmas panoráma lencsés, pillekönnyű szemüveg. Pántja kék, fehér hímzett márkajelzés és márkanév jelenik meg rajta. Letisztult stílusa miatt minden ruhadarabhoz jól illik. 

  S3 – Sunny Weather
  Napos időjárási viszonyokhoz kifejlesztve. A 3. kategóriájú lencsék kékes színűek, így védelmet és tökéletes, éles, kontrasztos képet biztosítanak. Gold Mirror réteggel vagy szimpla füstös színben kaphatóak. 100% UV szűréssel rendelkeznek.

  VENTILATIONS
  Egyes lencsék a felső részükön szellőzőnyílásokkal rendelkeznek. A keret szellőzőnyílásaival együtt ezek a szellőzőnyílások biztosítják a megfelelő légáramlást a szemüvegben, és megelőzik a párás közeg kialakulását.

  ANTIFOG
  A lencsék belső része egy speciális réteget is tartalmaz, ami szintén csökkenti a páraképződés megjelenését.

  SIZE
  Fontos, hogy a szemüveg alakját az arc és az orr szélességéhez igazítsuk. A Head többféle méretű és stílusú kínálattal rendelkezik annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a saját igényeihez és arcformájához illőt.

  FOAMS – 2 rétegű
  A maximális kényelem és illeszkedés érdekében a Head szemüvegek kényelmes habrétegekkel vannak ellátva. Lehetnek 3 rétegűek és 2 rétegűek, melyeket puha fleece anyag borít.

  STRAPFIX
  A Strap Fix-nek nevezett technológia azt jelenti, hogy a szemüveg rugalmas pántját speciális anyagból és eljárással alakították ki, így lehetővé teszi a szemüveg tökéletes illeszkedését a sisakhoz, a pánt súrlódása nélkül, mely fontos a kényelem és a szemüveg élettartamának maximalizálása érdekében.

  Lencseszín: Kékes
  Kategória: S3 (napos időben ajánlott)

  16 900 Ft 12 900 Ft
  M
 • 29 900 Ft 18 900 Ft

  MARKER Projector – Fekete – Tartódobozzal (S2)

  29 900 Ft 18 900 Ft

  M méret: szélesebb méretállású, normál arcformához.

  A 16:10 a legnagyobb látómezővel rendelkező Marker  szemüveg, félig keret nélküli kialakítással, amely ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen jól teljesít. A 16:10+ csúcsminőségű mérnöki munkát kínál stílusos megjelenéssel kombinálva, szuper méretű szférikus DUAL BIONOMIC lencsékkel és NMT bevonattal a hatalmas látómezőért. A SUPERFIT keret V-SPLIT NOSE-mal automatikusan alkalmazkodik az arcformához, így a szemüveg minden alkalommal kényelmesen és biztonságosan illeszkedik. Minden Marker Plus típusú védőszemüveghez neoprén doboz és egy tartalék Clarity (S1) lencse tartozik gyenge fényviszonyok esetére.