• 1.190 Ft

  A sportszemüveghez puha tartó/törtlő – Vörös

  1.190 Ft

  Behúzható, puha anyagból. (Az új szemüvegnél nem mindegyikhez van gyári tartó)

 • 8.990 Ft

  Blizzard PC439-112 napszemüveg

  8.990 Ft

  Divatos napszemüveg, szinte minden fejformára jól illeszkedik. Szára rugalmas, kényelmes. Kiváló minőségű polikarbonát lencsék, amelyek az UV sugárzástól 100%-ban védik a szemet. A szférikus lencsék nem csak egy síkban vannak meghajlítva, hanem gömb cikkelyekből állnak össze, előnye, hogy nagyobb látóteret biztosítanak, torzításmentes képet garantálnak, vízszintes és függőleges irányban is görbülnek így érik el a tökéletes látóteret és látást.

  Lencseszín: Barnás, Szivárvány színű tükröződéssel (brown red revo)
  Kategória: S3 (Erős napfényhez ajánlott)

 • 14.390 Ft

  Blizzard PC439-1120 CSERÉLHETŐ LENCSÉS napszemüveg

  14.390 Ft

  Divatos napszemüveg, szinte minden fejformára jól illeszkedik. Szára rugalmas, kényelmes. Kiváló minőségű polikarbonát, lencsék, amelyek az UV sugárzástól 100%-ban védik a szemet. A szférikus lencsék nem csak egy síkban vannak meghajlítva, hanem gömb cikkelyekből állnak össze, előnye, hogy nagyobb látóteret biztosítanak, torzításmentes képet garantálnak, vízszintes és függőleges irányban is görbülnek így érik el a tökéletes látóteret és látást.
  Áramvonalas, színtiszta fekete tokban, amely cipzárral záródik, 360 fokban forgatható övtartó/kulcstartóval. Ebben található a CSERÉLHETŐ lencséje, amely ezüst tükrös. Szemüveg tartó szütyővel.

  Lencsék: S3 barnás, szivárvány tükrös (erős napfényhez ajánlott)
  S1  füstszínű, majdnem víztiszta, ezüst tükrös (borús időben ajánlott)

 • 12.990 Ft

  Blizzard POL202-117 napszemüveg tokban

  12.990 Ft

  Divatos napszemüveg, szinte minden fejformára jól illeszkedik. Szára rugalmas, kényelmes. Kiváló minőségű polarizált polikarbonát lencsék, amelyek az UV sugárzástól 100%-ban védik a szemet. A szférikus lencsék nem csak egy síkban vannak meghajlítva, hanem gömb cikkelyekből állnak össze, előnye, hogy nagyobb látóteret biztosítanak, torzításmentes képet garantálnak, vízszintes és függőleges irányban is görbülnek így érik el a tökéletes látóteret és látást. Színtiszta fekete tokban, amely cipzárral záródik. Szemüvegtartó szütyővel.

  Lencseszín: Füstszínű, narancs/sárgás tükröződéssel
  Kategória:
  S3 (erős napfényhez ajánlott), Polarizált!

 • 8.900 Ft 4.900 Ft

  SALOMON Basic II

  8.900 Ft 4.900 Ft

  Kék keretes napszemüveg. Antiallergén anyagból készült puha szárvég a nyomás nélküli, kényelmes viselésért.100%-os UV-A, UV-B, UV-C védelemmel ellátott lencse.

 • 11.900 Ft

  UVEX Ultra Spec L OTG Napszemüveg

  11.900 Ft

  Fekete és kevert narancssárga keretes unisex napszemüveg, antiallergén szivacsból készült puha szárvég a nyomás nélküli kényelmes viselésért. Torzításmentes lencse. 100% UV-A, UV-B, UV-C védelemmel ellátva. Dioptriás szemüvegre is felvehető.A szemüveghez akasztó is tartozik.

 • 8.900 Ft

  X-trem 1965

  8.900 Ft

  Fehér keretes napszemüveg, rózsaszín szárvéggel. Antiallergén anyagból készült puha orrnyereg és szárvég a csúszásmentes, nyomás nélküli kényelmes viselésért.100% UV-A, UV-B, UV-C védelemmel ellátott polarizált lencse.

 • 8.500 Ft

  X-trem XTR

  8.500 Ft

  Fehér keretes napszemüveg, bézs színű szárvéggel. Antiallergén anyagból készült puha bélés a keret belső felén és puha szárvég a csúszásmentes, nyomás nélküli kényelmes viselésért.100% UV-A, UV-B, UV-C védelemmel ellátott lencse.